Het meer is de ziel van de koning iets over de ziel, muziek en jazz

Op 2 augustus lanceerde het Balatonmeer, de north shore is een van de meest prestigieuze jazz, soul, funk en hedendaagse hongaarse muziek productie van hun parade printer evenement.

De vorming van de soul muziek

De vorming van de soul muziekDe nu 7. Paloznaki jazz picknick elk jaar met iets komen te verbazen. Iets dat echt weten te verbazen dat de muziek wereld is de fans. Vorig jaar, bijvoorbeeld, wist de lake te verleiden de veteraan, maar ondanks dit, 2 uur overweldigende partij druk Kool and the Gang team. De productie is bijna gelijkwaardig is aan die geboden door de italiaanse Barry White stem van zanger, Mario Biondi.

Dit jaar, een van de opdrachtgevers van Soul II Soul. Slechts 30 jaar geleden vormden het team van de late jaren ’ 80 britse soul revival rijden, en, natuurlijk, dat het succes nam ze mee naar het einde van dit decennium werd enigszins gedempt dans rage. De formatie voortdurend veranderende line-up gewerkt.

Maar twee permanente leden, de oprichter van Jazzie B en toen opgericht als zangeres op het debuut van Caron Wheeler. Jazzie B de all-rounder, als u raps, een programma samengesteld, neem je de show op het podium. Caron, de band is actief onder de vijf stapte uit, en kwam terug om te zingen. De stage is een vast onderdeel van het back-trio en de twee violist meisjes. Ongeveer 10 jaar actief met het geven van concerten, en 5 uitgebracht na de release in 1998 ontbonden.

De meer dan Jazzie B ’ s idee in 2007, sindsdien is echter aan het veranderen in de samenstelling, maar er zijn de ziel festivals en is constant op tournee. Muziek van hun succes, dat werd uitgebracht in 1989 en de britse lijsten zijn Weer tot Leven, en dan de top 10 op het Blijven Bewegen gebaseerd zowel in Europa als overzee. Het huidige team van 2013 kan worden gezegd uniform. Tijdens hun carrière, een paar miljoen platen verkocht, tweemaal bekroond muziek performance Grammy award. Hun productie is zeker een unieke kleur geeft aan de jazz picknick.

Soul II Soul met gastronomische voor een muzikale traktatie beloofd het 3-daagse festival franse performer, de Electro Deluxe. Sinds 2001 bestaande band is vreemd mengsel van de groef van funk en jazz van de vorige eeuw, in het midden van een ruig karakter van een amerikaans jazz-zang in zijn geheel. Actie hun bestaan vaak uit fase 10-12 taggú big band met die vintage geluid met en opzwepende muziek worden toegevoegd.

elektronische funk-soul die muziek heeft een effect op de ontwikkeling van

elektronische funk-soul die muziek heeft een effect op de ontwikkeling vanDe nederlandse Kraal & Sma (krokant en heerlijke) stijl van muziek is moeilijk te omschrijven. Begonnen in 2005 in een trio prestaties van misschien elektronische funk-soul kan worden beschreven, maar de live show is hun tranen je vast juichen mix stuiteren DJ-set met iets met een aantal acid jazz en hip-hoppal worden toegevoegd.

De einddatum is echt een huiselijk tafereel kwam uit. Geszti Péter een unieke mix van stand-en fase, die wordt gekenmerkt door de productie van de titel:Geszti+Jazz+De+Meisjes. Zo retro en zeer vandaag geluid. Geszti beste nummers die zal worden in een unieke formatie met een fluit. Nee en natuurlijk zullen er meisjes: Váczi Eszter Behumi. en Kozma Orsi, die sprak van de grote Jazz – +De hits.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *